Jobb adni, mint kapni…

Közeleg az év vége, a Karácsony, az ajándékozások időszaka. Ajándékot azonban nem csak kapni, de adni is jó érzés. Sok más céghez hasonlóan a MASC Kft is hosszú éveken keresztül különböző karácsonyi ajándéktárgyakkal lepte meg az ügyfeleit és a munkatársait. Pár éve azonban az ajándékozást összekötöttük a cég társadalmi felelősségvállalásával, és elhatároztuk, hogy az ügyfeleinkkel közösen, a céges karácsonyi ajándékokra szánt összeget jótékony célokra fordítjuk.

A kezdeményezéshez munkatársaink is örömmel csatlakoztak, így 2018. óta immár minden évben az ügyfeleink és a munkatársaink ajándékaira fordítandó forintokat adomány formájában juttatjuk el az arra érdemes civil szervezeteknek.

Jobb adni, mint kapni...

Jobb adni, mint kapni…

Azt, hogy kit támogassunk, a kollégák ajánlása és szavazata dönti el. Ők a korábbi években többek között a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány, a Lurkó Alapítvány, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány, a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány, valamint az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány Győr támogatása mellett döntöttek.

Az idei évben is folyik már a szavazás a munkatársak körében és hamarosan kiderül, hogy mely civil szervezetek lesznek a 2021-es év támogatottjai a MASC Kft részéről.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólás

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük