Könyvelés

Vállalkozásod működése során tengernyi bizonylat képződik, melyeket még el is kell juttatnod a könyvelődhöz? Átláthatatlan dzsungel számodra a számvitel? Egyik miatt se aggódj! Mi kellő mértékben tudunk támogatni, hogy teljes egészében szakmádra, vállalkozásodra koncentrálhass. Gyorsan, diszkréten és naprakészen dolgozunk, ebből fakadóan fontos és pontos adatokkal tudjuk segíteni a döntéseidet.

Adótanácsadás, adótervezés

Egy becsületesen működtetett vállalkozás nem tudja elkerülni az adófizetést. De nem mindegy, hogy mikor és mennyit kell fizetni. Mi áttekintjük vállalkozásod gazdasági folyamatait, és előzetesen tájékoztatunk a várható adófizetési kötelezettségekről. Ha időben igényled ezt a szolgáltatásunkat, gondosan végrehajtott előzetes adótervezéssel az adókötelezettség összege csökkenthető és jelentős adómegtakarítás érhető el.

Bér- és munkaügy

Fontos, hogy munkatársaid mindig időben és pontos elszámolás alapján kapják meg fizetésüket. Mi ehhez biztosítjuk a szakmai hátteret – mindig gyorsan, pontosan és diszkréten dolgozunk.

Vélemények

Ajánlom az irodát, mert maximálisan megbízható. Ajánlom, mert partnernek tekintenek. Precízen, felelősségteljesen dolgoznak. Ajánlom, mert bármilyen kérdés merül fel a cégemmel kapcsolatban, ők utánajárnak és megválaszolják. Ha valaki biztonságban szeretné tudni magát vagy a cégét, akkor keresse fel a Masc-ot.

Patonay Judit, Ördögkonyha Kft.

Képviselet hatósági ellenőrzéseken

Ellenőrzést folytat a NAV a vállalkozásodnál? Tanú meghallgatásra idéztek az Adóhatósághoz? Felesleges idegeskedés helyett inkább vedd igénybe ezt a szolgáltatásunkat: felkészítünk a várható történésekre, ha igényled, elkísérünk vagy képviselünk Téged, illetve a vállalkozásodat. Ha ezeken már túl vagy, de számodra kedvezőtlen eredménnyel zárult az ellenőrzés, az adóhatósági jegyzőkönyv kézhezvételét követően haladéktalanul kérd segítségünket!

Társadalombiztosítási kifizetőhely üzemeltetése

100 főnél magasabb munkavállalói létszámmal működő vállalkozásod esetén gondoskodnod kell arról, hogy az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait a saját társadalombiztosítási kifizetőhelyeden, helyben számolják el és fizessék ki a dolgozóknak. Amellett, hogy ezt a köztelezettségedet jogszabály írja elő, a munkavállalók értékelni fogják, hogy az ellátások (pl. táppénz) összegét jóval hamarabb megkapják, mint az Országos Egészségbiztosítási Pénztártól.

Személyügyi szakfeladatok ellátása

Egy vállalkozásnál, ha magas a munkavállalók létszáma, a személyügyi szakterületen előforduló feladatok is nagyobb megterhelést jelentenek. Mi akár egy 12 000 főt foglalkoztató cégnél is teljeskörűen meg tudjuk oldani a szakterület megszervezését, folyamatos és zökkenőmentes működtetését.

Humán erőforrás (HR) tanácsadás

A vállalkozásodban a legtöbb gondot sokszor nem a gépek és berendezések okozzák, hanem a munkatársak. Rossz munkahelyi légkör, együttműködésre képtelen kollégák? Alacsony termelékenység? Előzd meg a személyzeti problémákat: ne vegyél fel alkalmatlan munkaerőt! Mi a személyzet kiválasztásában is hathatós segítséget tudunk Neked nyújtani.