A könyvelő: barátod vagy ellenséged?

Ma Magyarországon a vállalkozók többsége úgy gondol a könyvelőjére, mint szükséges rosszra: a törvény kötelezi, hogy legyen könyvelője, de az kizárólag a törvény végrehajtója. A díját a vállalkozó fizeti meg, de nem számára hozza a hasznot. Éppen ezért a könyvelői szakma itthon negatív megítélés alá esik. Pedig ennek nem kellene így lennie!

MASC küldetése, hogy elhozza a jövő tiszta és fehér gazdaságát, egy olyan komplex tanácsadó cégen keresztül, mely hozzáadott értéket teremt és valódi támogatást nyújt az ügyfelei számára. A könyvelő ugyanis a cégvezető jobbkeze lehet, egy pozitív társ, aki segíti a cég ügyvitelét és pénzügyi sikerességét.

Immáron 17 éve azért dolgozunk, hogy a hagyományos könyvelő- és tanácsadó cégekkel ellentétben egy összetettebb, átfogóbb és felelősségteljesebb szolgáltatást nyújtsunk a kis- és középvállalkozások számára a könyvelés és adózás területén. Irodáink Győrben és Budapesten találhatóak, de ügyfeleinket az ország teljes területén egyaránt ki tudjuk szolgálni a “digitális iroda” szolgáltatásainknak köszönhetően.

A könyvelő kiválasztása bizalmi feladat. Te mi alapján döntötted el, ki könyveljen a cégednek?

Mit biztosítunk még számodra?

Nyugodt hétköznapokat és tiszta, lekövethető pénzügyeket a könyvelés és a komplex ügyviteli tanácsadás révén. Extra kiszolgálás, edukáció és személyre szabott szolgáltatások várnak rád, és annak bizonyossága, hogy pénzügyi döntéseidben nem maradsz egyedül.

Célunk, hogy magas szakmai színvonalon nyújtsunk adó-, pénzügyi, társadalombiztosítási-, bér- és munkaügyi tanácsadási szolgáltatásokat, a jogszabályi előírásoknak megfelelően hibátlanul elkészített, határidőben benyújtott bevallásokat, mérlegbeszámolókat. Ezek szakszerűen, határidőre elintézett ügyeket jelentenek az etikus, együttműködő ügyfeleink számára.

Az adótanácsadás nem a könyvelő dolga?

Hagyományosan valóban nem az. Az adótanácsadást az erre szakosodott tanácsadó végzi, akit külön meg kell fizetni. Vállalkozóként azonban tudod, hogy a legkisebb cég sem lehet meg adótanácsadás nélkül! A MASC tudja ezt, éppen ezért beépítettük könyvelési szolgáltatásunkba a havi ingyenes adótanácsadást. Megtehetjük, hiszen van rá képesítésünk és több évtizedes tapasztalatunk is, valamint naprakészen követjük a törvényi előírásokat és szabályozásokat.

Rendben akarod tudni a céged pénzügyeit? Mi garanciát vállalunk rá!

Sok esetben a vállalkozó nem tudja, hol kezdődik, és hol ér véget a könyvelője felelőssége. Ki fizeti meg a könyvelő mulasztását? Hogy ezek a kételyek fel se merüljenek benned, kiemelt felelősségbiztosítással és felelősségvállalással bővítettük ki szolgáltatásainkat. Az adóbírság-garancia lényege, hogy nem csupán erkölcsileg, de anyagilag is vállaljuk a felelősséget, ha mi hibázunk.

Könyvelés és a komplex ügyviteli tanácsadás új idősíkban: Üzenet a jövőből

Miért képviseljük a jövőt? A MASC tisztában van a piaci, gazdasági és törvénykezési helyzettel és azzal is, hogy nem éri meg feketén gondolkodni. Minden ügyfelére kiemelt figyelmet fordít, időt szán arra, hogy megismerje a céget, annak működését és személyre szabott szolgáltatást nyújt.

Személyes tanácsadás, dedikált kapcsolattartó, partneri viszony, hitelesség, naprakészség és nyugalom.

A MASC nem áll be a negatív megítélésű könyvelőirodák sorába, hanem megmutatja, hogy a könyvelés is lehet trendi és egy szükséges jó a vállalat zavartalan és sikeres működésében. A vállalkozás a könyvelés által olyan adatokat nyer, melyekből tanácsadói rejtett erőforrások felszabadításávaloptimalizálásával és proaktív tanácsadással járulnak hozzá a célok eléréséhez. Újító szellemiség, modern technológia, az ügyviteli és könyvelési folyamat újraértelmezése jellemzi munkánkat.

Mi is az a bizonyos üzenet a jövőből?

A legtöbb könyvelő- és adótanácsadó-iroda utólagos szolgáltatást nyújt ügyfeleinek: a már bekövetkezett negatív eseményekből próbálják a lehető legjobbat kihozni. Mi megfordítottuk ezt a folyamatot: elébe megyünk az eseményeknek! Hogyan? Előre tervezéssel, hiszen minden egyes vállalkozás életében megannyi kalkulálható költség és esemény szerepel, melyekkel számolva sok buktató és probléma válik elkerülhetővé.

Személyes és rendszeres konzultációt biztosítunk partnereink számára, szaktanácsadással és segítségnyújtással tesszük gördülékennyé a cég működését.

A MASC-nál a könyvelés csupán egy eszköz, nem a végcél

A MASC a vállalatvezetőknek a társa/partnere kíván lenni. Egy olyan társ, akivel együtt hozzák meg az üzleti döntéseiket, és aki a szaktudásával hozzájárul a vállalatok sikeréhez.