A könyvelés jövője: nem nyűg, hanem a leghasznosabb segítség

Azt mondják, a könyvelés segít a vállalkozásod működését és pénzügyi helyzetét átlátni – a valóságban azonban zűrzavaros dzsungel számodra a számvitel? A vállalkozásod és a könyvelés kapcsolata neked csak annyi, hogy tengernyi bizonylat képződik, melyeket eljuttatsz a könyvelődhöz, hogy kiszámítsa a fizetendő adódat?

Nem te vagy az első vállalkozó, aki ezzel a problémával szembesül. Az MASC könyvelőirodában több, mint 17 év szakmai tapasztalatával olyan munkamódszert dolgoztunk ki, amely elébe megy ennek a kétségbeejtő helyzetnek. Gyorsan, diszkréten és naprakészen dolgozhatsz velünk, ebből fakadóan fontos és pontos adatokkal tudjuk segíteni a döntéseidet. Mi kellő mértékben tudunk támogatni, hogy teljes egészében a szakmádra, vállalkozásodra koncentrálhass.

Miben vagyunk mások, mint a többi könyvelőiroda? A legegyszerűbben talán így tudnánk megfogalmazni:

A könyvelés nem egyszemélyes show, hanem csapatjáték!

Amire egy vállalkozásnak szüksége lehet a könyvelés terén, azt sok esetben nem képes egyetlen szakember ellátni, hiszen egyformán jól kellene értenie a számvitelhez, adótanácsadáshoz, bér- és munkaügyekhez stb. A MASC könyvelőiroda különböző szakterületek specialistáit gyűjtötte össze, hogy összetett és felelősségteljes szolgáltatást tudjon biztosítani Győrben és Budapesten egyaránt.

Amikor kidolgoztuk a rendszerünket, élesen el akartunk határolódni attól a könyvelői munkamódszertől, amivel lehet, hogy már te is találkoztál…

A könyvelő vagy elmondja, vagy nem

Nincsenek jó tapasztalataid a könyvelők terén? Nos, a legtöbb könyvelő- és adótanácsadó iroda személytelen és átlagos szolgáltatást nyújt ügyfeleinek: a cég életében már bekövetkezett – gyakran kellemetlen – eseményekből utólag próbálják a lehető legjobbat kihozni, legális módszerekkel többnyire sikertelenül. Pedig van egy sokkal célravezetőbb módszer!

A MASC megfordítja a folyamatot, és az előre tervezés mellett teszi le a voksát, hiszen minden egyes vállalkozás életében megannyi kalkulálható költség és esemény szerepel, melyekkel számolva sok buktató és probléma válik elkerülhetővé.

Munkánk fontos összetevője a személyesség. Készen állunk arra, és megfelelő mennyiségű időt fordítunk rá, hogy alaposan megismerjük a vállalkozásod, a tevékenységed. Személyes és rendszeres konzultációt biztosítunk partnereink számára: célunk, hogy proaktív módon tehessük a vállalkozás működését gördülékenyebbé.

Min alapul a munkamódszerünk?

Minden egyes ügyfelünk számára saját kapcsolattartót biztosítunk, aki a szokásos szakfeladatok elvégzésén túl – legyen szó számvitelről, bérszámfejtésről, jogi ismeretek vagy szabályzatok ismertetéséről – személyre szabott tanácsokkal és segítségnyújtással is rendelkezésére áll.

Nem sajnáljuk az időt, sem a szaktudásunk megosztását: hosszú távú partnerségben gondolkodunk, ami csakis akkor lehetséges, ha a vállalkozásod sikerét a szívünkön viseljük.

Sőt! Felhasználva a csapatunk tagjai nyújtotta közös tudásbázist, igazi döntést támogató partnerként szeretnénk segíteni a vállalkozásokat.

A jövőről nem csak gondolkodunk – a modern technológia segítségével el is hozzuk: a legmodernebb eszközökkel biztosítjuk a gyors és hatékony munkavégzést, mely során az ügyfél válláról az összes lehetséges terhet leemeljük. MZ/X névre hallgató digitális irodarendszerünk segítségével ügyfeleink otthonuk vagy irodájuk kényelméből intézhetik pénzügyi, könyvelési ügyeiket.

Üzenet a jövőből, avagy Induljunk együtt!

Merj vállalkozni! Mi aktív partnereid leszünk a vállalkozásod építésében, és már az indulás előtt tudunk segíteni abban, hogy a jövő úgy alakuljon, ahogy elképzelted. Mivel is szembesülsz akkor, amikor vállalkozást indítasz? Cégforma kiválasztása? Adózási forma kiválasztása? Szükség van-e engedélyre a tevékenység végzéséhez? Ilyen és számos ehhez hasonló egyéb kérdésben döntened kell majd: ugye mennyivel könnyebb lenne, ha már az induláskor szakszerű segítséget kapnál?

Gondolj a jövődre!

Ha olyan vállalkozást akarsz

● ami mellett nyugodtan alszol, mert minden a legjobb irányban halad és fejlődik
● ahol nem maradsz egyedül a problémáiddal, kérdéseiddel
● ahol a saját munkádra tudsz koncentrálni, és nem a mások feladatai viszik el az idődet
● ahol az üzleti döntéseid következményeit már a tervezés időszakában ismertetik veled

akkor mi vagyunk számodra az ideális támogató partner!

Ismerkedjünk meg személyesen is: