Szeretném, ha minél többen ismernék fel, hogy a könyvelő nem a szükséges rossz

Marczali Zoltán személyes céljának tekinti, hogy minél több emberben bontsa le a könyvelőkkel és az adózási szakemberekkel szembeni negatív sztereotípiákat. A könyvelő ugyanis nem ellenség, nem az állam katonája, aki a vállalkozó vérét szívja, hanem hasznos segítség, aki képes előre lendíteni a vállalkozást. Egy jó szakember nemcsak egyszerűen érthetővé tudja tenni az adózás és a könyvelés folyamatait az ügyfelei számára, de a döntéshozatalban is tudja támogatni a sikeres vállalkozókat.

Nem arról van szó, hogy az emberek rosszul ítélik meg a könyvelőket: a gyakorlatban valóban sok olyan eset van, ahol a könyvelés mint szolgáltatás kizárólag adatrögzítést és a kötelező bevallások elkészítését jelenti. A MASC innovatív szemléletmóddal indult már a kezdetektől: a könyvelést lehet másképpen is csinálni. Sőt, hamarosan eljön az az idő, amikor csak ez az ügymenet lesz létjosult.

Milyen lesz a könyvelés a jövőben?

Úgy tűnik, a hagyományos, csak bevallásokat készítő és kötelezettségeket letudó könyvelési szolgáltatás nem fogja túlélni…

Olvasd el, milyen lesz a könyvelés a jövőben>>

Kapcsolódó bejegyzések

Mire kell…

Mire kell…

Az elmúlt hónap rendkívül izgalmasan telt nálunk. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ebben az időszakban több média...

Hozzászólás

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük